Mimoun Mokhtar

Lions Vilvoorde verwelkomd Mimoun Mokhtar

We zijn verheugd om Mimoun Mokhtar officieel te verwelkomen als lid van Lions Club Vilvoorde. Met zijn uitgebreide bestuurlijke ervaring in verschillende vrijwilligersorganisaties kijkt Mimoun ernaar uit om positieve en productieve bijdragen te leveren aan de Lions. We wensen Mimoun veel plezier bij Lions Club Vilvoorde!

Maar wat is een Lion eigenlijk? Een Lion is iemand die zich inzet voor het welzijn van anderen en aandacht heeft voor de behoeften van zijn medemens. Dit uit zich niet alleen door grootschalige fondsenwerving, maar vooral door daadwerkelijk de handen uit de mouwen te steken bij kleinschalige projecten. Een Lion besteedt een deel van zijn kostbare vrije tijd aan het helpen van anderen. Hulpvaardigheid, zorgzaamheid en alertheid zijn kenmerkende eigenschappen van een echte Lion.

Als lid van Lions Club Vilvoorde onderschrijf je de normen en waarden van de Lions. Lions proberen niet te oordelen over anderen, en politieke voorkeuren zijn niet van belang. Onze Lionsclub is geen netwerkclub. Alle leden hebben beide benen stevig op de grond en zijn maatschappelijk betrokken in de regio.

We komen twee keer per maand op dinsdagavond bij elkaar. Tijdens deze bijeenkomsten worden inspirerende activiteiten georganiseerd die de kennis vergroten en waarbij de onderlinge betrokkenheid van de leden centraal staat. Jaarlijks organiseren we diverse fondsenwervingsactiviteiten, variƫrend van het samenstellen van verwenpakketten tot het organiseren van concerten. Zo zetten we ons motto "We Serve" in de praktijk om. Lions Vilvoorde telt momenteel 30 leden.