Algemene voorwaarden Lions Vilvoorde

Door een bestelling te plaatsen verklaar je je akkoord met de volgende voorwaarden.

Foto's op de bestelpagina

De foto's op de bestelpagina hebben enkel tot doel een sfeerbeeld te creëren en zijn geen exacte afbeelding van de geleverde producten. Een beschrijving van de geleverde producten kan je bekijken door op de overeenkomstige foto te klikken.

Bestelling verbeteren

Indien je in de bevestigings-mail een fout ziet in de gegevens die je doorgegeven hebt, kan je die uitsluitend verbeteren via e-mail naar info@lionsvilvoorde.be

Betaling van de bestelling

De betaling van de bestelling gebeurt uitsluitend via de website met uiterste beveiligde betaalmethodes. Wij gebruiken de uiterste beveiligde betaalapp's van Bancontact, KBC, Belfius of ING waarmee je ook op andere sites je aankopen betaalt.

Je bent verantwoordelijk om correcte gegevens op te geven

Om je bestelling correct uit te voeren moeten wij beschikken over correcte informatie. Verifieer goed dat je adres en bezorgoptie en alle andere gegevens correct zijn.

E-mail en telefoonnummer zijn verplicht

We vragen je je e-mail adres en telefoonnummer om je te contacteren in gevallen van onduidelijkheid in je bestelling of wanneer we je leveringsadres niet kunnen vinden.

Aanvraag van een factuur

Indien je je bedrijfsnaam en BTW nummer doorgeeft bij het afrekenen, dan wordt achteraf via een e-mail je factuur opgestuurd.

Gebruik van je email-adres

Wij hebben je email-adres nodig om je op de hoogte te houden van eventuele problemen bij de uitvoering van je bestelling. Je stemt ook in om dit email-adres te gebruiken om je op de hoogte te brengen van andere activiteiten van Lions club Vilvoorde. Uitschrijven kan door een email te sturen naar info@lionsvilvoorde.be.

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@lionsvilvoorde.be. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

U hebt geen herroepingsrecht voor ticketbestellingen voor eetfestijnen, concerten, shows, sporthappenings,…

U hebt geen herroepingsrecht voor levering van goederen die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben.

Voorbeeld: cadeaumanden, feel-good producten...