Events

Oysters Fish & More

Lions Vilvoorde nodigt u uit voor het "Oysters, Fish & More" evenement op 27 april in het Atheneum in Vilvoorde. Een gelegenheid om te genieten van heerlijke oesters, een smaakvolle visschotel en een uitgebreid dessertenbuffet, allemaal vergezeld van bijpassende wijnen, bieren of frisdrank.

We kijken uit naar uw aanwezigheid om samen een gezellige avond te beleven, gevuld met culinaire hoogtepunten. Dit evenement staat open voor iedereen die van goed eten houdt en een mooie tijd wil doorbrengen in goed gezelschap.

Meer info en bestellen

Bubbles & More

Op donderdag 14 december verwelkomen we iedereen in de Spiegeltent op de Grote Markt van Vilvoorde voor de feestelijke opening en onze eindejaarsdrink. Begin de avond met een gratis apero, aangeboden door Stad Vilvoorde, luister naar de inspirerende woorden van Lions Vilvoorde en stad Vilvoorde en laat je meeslepen door de muzikale klanken van het trio Small Talk. Een niet te missen avond voor ondernemers, handelaars en allen geboeid door de lokale economie van Vilvoorde. Gratis toegang voor iedereen!

Alle opbrengsten van het evenement gaan naar onze lopende projecten, gericht op het ondersteunen van de gemeenschap en het bevorderen van positieve verandering.

Meer info en bestellen