Terug naar events

Oysters Fish & More

zaterdag 27 april 2024

Lions Vilvoorde heeft het genoegen u uit te nodigen op haar "Oysters, Fish & More" event! U kan er niet alleen genieten van heerlijke oesters maar ook van een lekkere visschotel, vergezeld van bijpassende wijnen, bieren of frisdrank. Tot slot eindigen we met een uitgebreid dessertenbuffet met koffie of thee.

Locatie

Atheneum, Van Helmontstraat 6, 1800 Vilvoorde

Prijs

All-in prijs: € 55

Tickets

Inkomkaarten zijn verkrijgbaar via de leden van Lions Vilvoorde of te bestellen per e-mail op info@lionsvilvoorde.be.

Over Lions Vilvoorde

Lions Vilvoorde zet zich in voor het welzijn van de gemeenschap en het milieu, en ondersteunt diverse regionale initiatieven. Met de doelstelling om humanitaire noden te lenigen en bij te dragen aan de sociale, culturele, en morele vooruitgang van de gemeenschap, brengt elk lid van onze club unieke vaardigheden en passies mee. Samen vormen we een diverse groep, verenigd in onze dienst aan de gemeenschap en gedreven door het ideaal van internationale samenwerking en burgerzin.

Iedereen welkom!

We kijken ernaar uit om u talrijk te mogen verwelkomen. Dit event is een gelegenheid voor liefhebbers van zeevruchten en voor wie een aangename avond wil doorbrengen in goed gezelschap. We hopen vele gasten te mogen ontvangen en samen een memorabele avond te beleven.

Sponsorformulier

Wenst het event te sponsoren met


Alle prijzen worden vermeld in euro, inclusief btw. Voor het totaalbedrag wordt een factuur opgemaakt als "sponsoring" van Lions Club Vilvoorde voor dit event.

Alle opbrengsten worden aangewend voor de sociale doelen van Lions Club Vilvoorde.